Henk Haaijema
Coaching & Supervisie

Over Henk

Soms wil je graag iets veranderen in je leven. Iets waarvan je voelt dat het van invloed is op wie jij bent en wat je doet. Hoe je met anderen omgaat bijvoorbeeld, of juist met jezelf. Je stelt jezelf een doel, maar bereikt het niet. Het komt er gewoon niet van, ondanks al je goede voornemens. Of je probeert het wel, alleen het lukt steeds net niet. Frustrerend!

Zo zie ik het

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen één of meerdere kwaliteiten heeft. Ook jij hebt een persoonlijke unieke meerwaarde. Dit is je bron van kracht om uit het leven te halen wat er voor jou in zit. 

Ik geloof dat als jij je door anderen gezien voelt - en daarnaast eerlijk naar jezelf kan kijken - er ruimte ontstaat voor verandering.

Waarom ik doe wat ik doe

Het is mijn doel dat de jij jouw persoonlijke kracht ontdekt. En daardoor genoeg zelfvertrouwen krijgt om in beweging te komen.

Dat doe ik door jou objectief te zien voor wie je bent, onvoorwaardelijk in je te geloven, vertrouwen te bieden en te luisteren naar je verhaal. En ook door je af en toe een spiegel voor te houden, regelmatig inzicht te geven in je eigen unieke kwaliteiten en je zo te stimuleren tot actie. 

Mijn inzichten heb ik bovendien verwerkt in een unieke, eigen methode: de Verdieping.


"Ontdek je eigen kracht en kom in beweging. Ik geloof in je." - Henk Haaijema, coach en supervisor 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn