Henk Haaijema
Coaching & Supervisie

Coaching - individueel

Wat ik doe, als jij het even niet meer weet

Een mens heeft af en toe wat hulp nodig. Dit inzien en er gebruik van durven maken verdient al een high five. En laat ik nou net klaar staan om je deze persoonlijk te geven. Want? Ik geloof in je. En begeleid je graag richting je doelen. Leid je behoedzaam langs al je valkuilen, of als het niet anders kan: er dwars doorheen. 

Dit is hoe ik werk

Tot verandering komen is een proces dat ik graag samen stap voor stap met je aanga. We nemen de tijd die jij nodig hebt, maar treuzelen niet. Globaal doorloop je in mijn coachingstraject 4 stappen:

Stap 1 - Kennismaken met mij

Ik ken je nog niet, maar kan je nu al vertellen dat ik graag naar je luister. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar jouw verhaal. En wees gerust, ik oordeel niet. Ik probeer je te zien voor wie je bent. En snap dat dat vertrouwen vraagt van jou in mij. Dus mag je mij ook alles vragen. Andersom zal ik dat ook doen.

Stap 2 - Kennismaken met jezelf

Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij bent ergens goed in. Dat gaan we samen boven tafel halen. We bezien hoe ze in je voordeel kunnen werken. En ik nodig je uit om eerlijk naar jezelf te kijken. Natuurlijk naar je mooie kanten. Wellicht ook naar je minder mooie kanten. Misschien zie je eerst alleen de dingen waar je minder trots op bent? Dat geeft niet, ook daar kan je van leren. 

Stap 3 - Wat is je groeidoel? 

Je wilt vooruit. Maar waar naar toe? Misschien heb je werkelijk geen idee. Dan gaan we op zoek. En als je het wel weet, wat houd je dan tegen om daar te komen? Als je weet wat je sterke kanten en valkuilen zijn, ontdek je wat jou drijft. En wat jou juist op de rem zet. Deze inzichten maken dat jij kunt groeien. Kijk, alweer een stap dichterbij. 

Stap 4 - Tijd voor actie

Je bent zover om echt tot actie over te gaan. Je kent je kracht en je bestemming. Nu is het alleen nog een kwestie van doen. Uiteraard op basis van een plan, dat we samen voor je smeden. Waar niet alleen ik, maar vooral jijzelf ook in gelooft. Waar je zin in hebt en voor wilt gaan. Inderdaad: actie!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn