Henk Haaijema
Coaching & Supervisie

Dit zijn de stappen die ik graag met je wil zetten.

Coaching en Supervisie

  • Ben je geïnteresseerd in een coaching of supervisie, dan plannen we eerst een afspraak bij mij in de praktijkruimte te Slochteren.
  • Dit geeft ons de kans om kennis te maken met elkaar en je verwachtingen te bespreken. Samen kunnen we dan ook een goede inschatting maken of ik de juiste persoon ben om je verder op weg te helpen. Heb je geen klik of ben ik niet de juiste persoon? Dan zal ik je helpen iemand anders voor je te vinden.

Intervisie

  • Een persoonlijke kennismaking is niet op voorhand nodig. Mijn rol focust zich op het begeleiden van het proces. Wel bespreek ik graag de verwachtingen van jou en de groep.
  • Duidelijkheid en transparantie, daar sta ik voor.


Teambegeleiding

  • De opdracht voor een teambegeleiding komt vaak vanuit een teamleider, HR manager of iemand anders binnen een organisatie. 
  • In een voorgesprek bespreken we dan wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.


Als we besluiten het traject met elkaar aan te gaan, spreken we, in concept, af hoe het coach-, intervisie-, teambegeleiding- of supervisietraject er verder uitziet.
We stemmen het doel af en het aantal gesprekken of bijeenkomsten die we daarvoor nodig hebben.
Je ontvangt voor de start een offerte op maat en een bijbehorend contract. In geval van intervisie ondertekent de hele groep dit contract.


Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn