Henk Haaijema
Coaching & Supervisie

Ik zie je graag!

Zo kom je met mij in contact

Ben je nieuwsgierig naar mij, of heb je een vraag? Wil je een afspraak maken? 

Doe een belletje 06 10 22 81 90, of stuur me een mailtje: info@henkhaaijema.nl

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier. Dan bel ik je terug.Dit is mijn werklocatie,

In het bedrijfsverzamelgebouw HW88 te Slochteren heb ik een prachtige vintage én modern ingerichte praktijk locatie. Een heerlijke plek om te werken, je zult het zien.

"Schroom niet om een eerste afspraak te maken. Ik vind het leuk en uitdagend je te mogen ontmoeten." - Henk Haaijema, coach en supervisor
..en dit mijn werkwijze:

De juiste klik en vertrouwen is ons vertrekpunt

Coaching en Supervisie

  • Ben je geïnteresseerd in een coaching of supervisie, dan plannen we eerst een gratis en vrijblijvende afspraak bij mij in de praktijkruimte te Slochteren.
  • Dit geeft ons de kans om kennis te maken. En je verwachtingen te bespreken. Ik kan dan ook een goede inschatting maken of ik de juiste persoon ben om je verder op weg te helpen.  

Intervisie

  • Een persoonlijke kennismaking is niet op voorhand nodig. Mijn rol focust zich op het begeleiden van het proces. Wel bespreek ik graag de verwachtingen van jou en de groep.

Duidelijkheid en transparantie, daar sta ik voor

  • Als we besluiten het traject met elkaar aan te gaan, spreken we, in concept, af hoe het coach-, intervisie- of supervisietraject er verder uitziet.
  • We stemmen het doel af en het aantal gesprekken of bijeenkomsten die we daarvoor nodig hebben.
  • Je ontvangt voor de start een offerte op maat en een bijbehorend contract. In geval van intervisie ondertekent de hele groep dit contract.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn