Henk Haaijema
Coaching & Supervisie

De Verdieping

Het voeren van een goed gesprek brengt je verder

Een gesprek dat voldoende diepgang bereikt biedt inzicht en levert kennis op. De praktijk wijst alleen uit dat het lang niet iedereen altijd goed lukt een diepgaand gesprek te voeren. Dus ontwikkelde ik samen met 3 supervisanten van de opleiding Social Work een handige tool. Die zorgt dat je gesprek wél next level gaat. Het is een aansprekende en praktische methode: de Verdieping. Eenvoudig inzetbaar door coaches, supervisoren, trainers, docenten of werk-, stage- en loopbaanbegeleiders.  

De Verdieping helpt een doorbraak in het gesprek te bereiken 

De methode omvat een set van 60 kaarten die jou als professionals ondersteunen bij het voeren van een goed gesprek. Handig, zo niet onmisbaar, als communiceren een belangrijk onderdeel is van je functie!

Een unieke combinatie van bestaande werkvormen

De Verdieping bevat kaarten met meer dan 250 open en reflectieve vragen, gericht op kwaliteiten of kernwaarden. Iedere kaart bevat een aansprekende afbeelding en instructie. De Verdieping leent zich voor verschillende werk- en spelvormen en is daarmee veelzijdig inzetbaar. Elke kaart verbindt verschillende aspecten, met als resultaat: meer diepgang in het gesprek. En in die diepere laag vinden we vaak de kern waar het om draait. Zo kom je verder!

Bestel nu voordelig jouw exemplaar van De Verdieping

Geef je professionaliteit een boost met deze mooie set!

Je ontvangt al een box met 60 glanzende kleurrijke kaarten voor slechts € 39,95. De kaarten zijn van goede kwaliteit: stevig en dubbelzijdig gelamineerd. Verrijk je dienstverlening duurzaam met deze handzame set en gun jezelf het gemak van deze unieke en praktische methode.  

Je kunt de Verdieping ook via Bol.com kopen. 
  
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn